недеља, 4. децембар 2016.

Dr Grandel Hydro Active Hyaluron Filler Caps

Linija Hydro Active brenda Dr Grandel namenjena je svima onima koji imaju problem sa dehidriranom i suvom  kožom na kojoj su bore izražene.
Kapsule sa hijaluronom predstavljaju deo linije i mogu da se koriste kao intenzivna nega ili kao sastavni deo dnevne rutine (pre odgovarajuće kreme).
U pakovanju Hyaluron Filler Caps nalazi se 28 kapsula, ali... pošto ja ne volim odmah da kupujem "na veliko" odlučila sam se za sedam komada (770 dinara) jer smatram da sedmični tretman može pokazati da li neki proizvod vredi.
U sadržaju kapsula dominira hijaluronska kiselina koja koži vraća ne samo vlažnost, već čini i da ona izgleda elastičnije i mlađe. Uz nju su prisutni i morska voda sa algama (vezuje vodu u koži i obezbeđuje optimalnu hidrataciju), kao i... Dimethicone - silikon koji je vodotopiv i manje štetan od silikona za koje su potrebna jaka sredstva za uklanjanje (silikoni nemaju neku funkciju nege već samo stvaraju instant učinak i njihov efekat traje sve dok se preparat ne ispere sa kože, ali... pošto oni prave zaglađujući sloj na koži moguće je da znoj ne može da hlapi s nje već se zadržava ispod sloja što može dovesti do iritacije ili začepljenja pora).
Ja sam probala kapsule kao deo večernje nege (ispod uobičajene kreme) i kao dodatak tokom dana (ispod kreme i pudera) i mogu da kažem da posle sedmodnevne upotrebe nisam imala neke značajne efekte kada je u pitanju kvalitet kože, mada prilikom korišćenja kapsula ispod pudera koža postaje zategnuta, glatka i (vizuelno) mlađa tako da ih preporučujem za slučajeve kada se želi postići lep instant izgled.
Moram da napomenem da još nisam imala priliku da isprobam Dr Grandel kreme tako da ne znam kako bi kapsule delovale ispod neke od njih (koliko sam uspela da vidim cene su malo "jače" za našu svakodnevicu).




URIAGE Water Sleeping Mask

Priznajem da sam neko vreme zapostavila blog zbog preokupacije drugim stvarima, ali...trudiću se da to ispravim. Danas želim da nešto kažem ...