субота, 10. децембар 2016.

Balea uljani balzam za telo

Balea uljani balzam za telo (DM, 200ml, 269 dinara) predstavlja spas za suvu kožu tela jer se u njemu nalazi 40% negujućih ulja.
Sadržaj, između ostalog, čine: suncokretovo ulje (puno masnih kiselina - važnih za regeneraciju kože), glicerin (sa hidrirajućim dejstvom), sojino ulje (za bolju epitelizaciju kože), vitamin E (antioksidans), alantoin (za omekšavanje i regeneraciju oštećene kože) i bademovo ulje (za omekšavanje i umirivanje iritirane kože). 
Tekstura je lagana (sličnija losionu nego kremi), lako se razmazuje i brzo upija. Zanimljiva je činjenica da i pored toga što balzam u sebi ima dosta ulja, to se ne primećuje prilikom nanošenja (ne postoji osećaj masnoće na koži).
Moja koža je inače suva, ali sada - tokom hladnih dana - postaje još suvlja u toj meri da imam neprijatni osećaj zatezanja. Zbog toga mi ovaj Balea uljani balzam predstavlja odgovarajući lek za kožu jer posle njega ona postaje meka i hidrirana.
Ipak, moram da spomenem i moju (subjektivnu) zamerku koju imam na ovaj proizvod. Naime, miris je neutralan i toliko diskretan da se skoro ne oseća.

IT'S SKIN hranljiva krema sa kolagenom - Made in Korea

Iako zaista vodim računa o svojoj suvoj i starijoj koži tokom zime često se dešava da je ona u groznom stanju. Pod tim podrazumevam veću...