субота, 13. јун 2020.

ALVERDE Q10 okoloočni serum VS REVUELE Vitanorm C+ okoloočni serum

Sve češće mi se dešava da baš u trenutku kad potrošim neki proizvod nemam mnogo novca da kupim nešto skuplje (i naravno, možda kvalitetnije). Zbog toga želim da ovoga puta uporedim dva okoloočna seruma koji su prilično jeftini (ispod 500 dinara) ali i solidnog kvaliteta.
ALVERDE je brend poznat po korišćenju prirodnih sirovina. Njegov okoloočni serum sa koenzimom Q10 (za regeneraciju kože) i ekstraktom gođi bobica sa anti-age dejstvom (akcijska cena 359dinara) je lagane teksture koja se lako razmazuje. Iako proizvođač tvrdi da serum ublažava bore i obnavlja ćelije kože ja to nisam primetila (valjda zato što nemam mnogo bora oko očiju) ali mogu da kažem da se radi o meni prijatnom preparatu koji neguje kožu i predstavlja dobru podlogu za šminku.
REVUELE Vitanorm C+ serum (akcijska cena 235 dinara) je kombinacija vitamina C (anti-age efekat), hijaluronske kiseline (za optimalnu hidrataciju) i Troxerutina (za pojačanu mikrocirkulaciju) i predstavlja sredstvo koje neguje i hidrira kožu a uz to smanjuje otečenost i tamnu boju podočnjaka. Njegova tekstura je  toliko lagana da se u trenutku nanošenja odmah upija u kožu a delovanje...donosi dovoljno hidratacije.
Oba preparata su s obzirom na cenu pristojnog kvaliteta. Iako nemaju neko spektakularno delovanje dobro obavljaju svoj zadatak (neguju i štite osetljivu kožu oko očiju) i  svima nama koji nemamo uvek novca za neki skuplji brend predstavljaju dobru zamenu.

URIAGE Water Sleeping Mask

Priznajem da sam neko vreme zapostavila blog zbog preokupacije drugim stvarima, ali...trudiću se da to ispravim. Danas želim da nešto kažem ...