понедељак, 16. март 2020.

PUPA VOLUME ENHANCING LIPSTICK 502


Priznajem da nisam neki ljubitelj tamnih ruževa za usne ali mi se baš dopao novi Lancome L'Absolu Rouge 359 iz kolekcije Mert&Marcus. Nažalost, njegova cena od 4.099 dinara ga čini (još uvek) nedostupnim za mene. Ipak....uspela sam da pronađem jedan stari Pupin ruž koji pored slične nijanse ima i dejstvo povećanja usana (1.090 dinara, Jasmin parfimerije).
U sastavu ruža se nalaze volufilin (ekstrakt azijske gardenije) koji pomaže u podebljanju kožnih tkiva, hijaluronska kiselina koja hidrira usne i daje im puniji izgled, kao i ekstrakt tušta koji u kombinaciji sa oligopeptidima stimuliše sintezu hijalurona. Uz to, tu su i svetlucavi polimeri koji su zaduženi za glatke, blistave i pune usne i pročišćeni voskovi koji stvaraju osnovu koja intenzivira boju.
Kako proizvođač kaže volumen usana je povećan za 5% posle 5-10 minuta nakon nanošenja ruža i za 12% posle sedam dana redovne upotrebe, a da li je to tačno?

Ovako izgledaju usne pre upotrebe ruža a...



...ovako nakon njegovog nanošenja.



Još mogu da dodam da je ruž dovoljno hidratantan i nije potrebno pripremati usne pre njegove upotrebe (nije neophodan balzam koji povremeno koristim kako bih sprečila efekat "isušenih usana") a da li je ova boja lepa ili ne... to je pitanje na koje nemam odgovor. Uostalom, ukusi su različiti.

URIAGE Water Sleeping Mask

Priznajem da sam neko vreme zapostavila blog zbog preokupacije drugim stvarima, ali...trudiću se da to ispravim. Danas želim da nešto kažem ...