уторак, 8. октобар 2019.

IT'S SKIN Power 10 Formula SYN®-AKE za lice sa SYN®-AKE peptidom

Znam da je trebalo da nastavim sa korišćenjem seruma sa koenzimom Q10, ali... kada sam videla serum sa komponentom SYN®-AKE koja je sintetički ekvivalent zmijskom otrovu čiji je zadatak da redukuje količinu mišićnih pokreta (slično botoksu) nisam mogla da odolim.
Radi se o preparatu koji je namenjen osobama koje imaju izražene bore na licu (poboljšava stanje postojećih i sprečava formiranje novih bora). Nanosi se samo na problematično područje najmanje jednom dnevno do postizanja željenog efekta (oko tri sedmice) a nakon toga svaki drugi dan kako bi se održalo postojeće stanje. 
Od sastojaka treba spomenuti ekstrakte slada (za umirivanje kože), bodljikave kruške (vrsta kaktusa koji ima anti-age dejstvo) i baobaba sa antioksidativnim i hranljivim delovanjem, kao i dimetikon (silikon topiv u vodi koji prosto "glača" kožu).
Posle dve sedmice korišćenja (i to na celom licu, ne samo na borama koje su inače malo primetne) mogu da kažem da efekti zaista postoje - moja koža je postala glatka a takođe i izgleda hidrirano, nahranjeno i sveže. 
Nažalost, opuštenost kože u donjoj trećini lica je i dalje prisutna što samo potvrđuje izjavu proizvođača da ovaj serum najbolje (samo) deluje na bore. 

URIAGE Water Sleeping Mask

Priznajem da sam neko vreme zapostavila blog zbog preokupacije drugim stvarima, ali...trudiću se da to ispravim. Danas želim da nešto kažem ...