четвртак, 6. децембар 2018.

Mesečeva dijeta - mlad Mesec 7.decembra + dijetalna čorba

     Obaveštenje za sve poklonike Mesečeve dijete - mlad Mesec je sutra  7.decembra u 8h20min, tako da se na vreme možete pripremiti na gladovanje koje traje 24h od početka mene. Ono je potrebno kako bi se izbeglo delovanje enzima koji usporavaju metabolizam i deluju na taloženje suvišnih kilograma.
     Ipak, iako bi trebalo izbegavati bilo kakav unos hrane, ja nisam za tako strogu varijantu, pa zato preporučujem dijetalnu čorbu od povrća koju možete konzumirati, tek da ne budete izgladneli. Za nju je potrebno: 3 šargarepe, glavica crnog luka, 2 krompira, 100gr boranije, 100gr graška, 100gr kukuruza šećerca, 1 crvena paprika, list celera, lovorov list, začin, biber u zrnu, mleveni biber i mirođija. Čorba se lako sprema: povrće se isecka, doda mu se litar vode, lovorov list, struk celerovog lista, začin i nekoliko zrna bibera - dok se sastojci kuvaju, po potrebi se doliva malo vode, a kada čorba bude gotova doda se malo mlevenog bibera i mirođije.

URIAGE Water Sleeping Mask

Priznajem da sam neko vreme zapostavila blog zbog preokupacije drugim stvarima, ali...trudiću se da to ispravim. Danas želim da nešto kažem ...