среда, 15. јануар 2020.

Novo! BALEA krema za telo sa uljem avokada

Suva koža zahteva posebnu negu tokom hladnih dana tako da ja trenutno obilato koristim novu BALEA kremu za telo (500ml, 299dinara) sa glicerinom za optimalnu hidrataciju i uljem avokada (vitamini A, E, D, C, kao i kompleks B vitamina, mono-nezasićene i poli-nezasićene masne kiseline) sa regenerativnim i antioksidativnim, kao i umirujućim delovanjem.
Tekstura je gusta i sličnija je buteru nego kremi ali se bez obzira na to lako razmazuje i brzo upija. Što se tiče mirisa ne mogu da poreknem njegovo prisustvo iako se ono brzo "gubi" (skoro odmah po nanošenju na kožu).
Istina je da je koža posle kratkog korišćenja kreme osetno mekša ali ja želim da istaknem njeno delovanje na laktove i kolena (što se više primećuje) gde već nakon par dana nestaje uobičajena isušenost.
Pošto volim intenzivnije mirise moja jedina zamerka se odnosi na blagu (skoro neprimetnu) aromu avokada, ali ako neko želi da kremu koristi u terapeutske svrhe i da njom "leči" svoju suvu kožu onda je ona pun pogodak.

URIAGE Water Sleeping Mask

Priznajem da sam neko vreme zapostavila blog zbog preokupacije drugim stvarima, ali...trudiću se da to ispravim. Danas želim da nešto kažem ...