субота, 16. новембар 2019.

Novo iz AFRODITE - Botanical mix - hidrirajuća gel krema

Kreme bogate teksture jesu dobre za suvu i stariju kožu ali ako sa njima preterate kao ja, mogu da postanu veliko opterećenje. Zbog toga se desilo da L'Orealova Golden Age, iako savršena, doprinese iritacijama i napravi haos na mom licu.
To je najveći razlog za izbor laganije teksture koju nudi AFRODITA Botanical Mix - hidrirajuća gel krema sa vitaminima E i B3, provitaminom B5, pantenolom (za omekšavanje i hidrataciju kože) i jojobinim uljem (antibakterijsko i regenerišuće dejstvo). Ona utiče na umirivanje iritirane kože, ujednačava ten i deluje blago antioksidativno (a sve to mi je itekako potrebno).
Moja koža je suva i starija i zahteva "jaču" negu ali i pored toga Botanical Mix krema deluje na nju kao pravi melem. Istina je da i uz prisustvo jojobinog ulja nema neki anti-age uticaj, ali...trenutno je najvažnije da mi se koža "odmori". Uz to, lice nakon nje izgleda sjajno i zdravo.
Mada se ne radi o nekoj čudesnoj kremi koja rešava sve probleme kože dovoljno je njeno umirujuće dejstvo a jedina zamerka je nedostatak zaštitnog faktora koji je potreban iako trenutno nisu aktuelni sunčani dani. 

Mesečeva dijeta - Mesečeve mene u 2021.godini

  Dijeta propisuje da se tokom 24h od početka Mesečeve mene konzumira samo tečnost (preko 2 litra) kako bi se organizam oslobodio toksina ko...