уторак, 2. април 2019.

Novo! COLLISTAR okoloočni hidro-gel

Pošto je u Jasminove parfimerije stigla nova COLLISTAR linija sa Idro-Attiva kompleksom i ekstraktom božura za bolji izgled tena i teksture kože, kao i hijaluronskom kiselinom za optimalnu hidrataciju i smeđim algama za negu suve i dehidrirane kože, rešila sam da probam proizvod koji mi je trenutno najviše potreban.
Godine čine svoje pa nije nimalo čudno što su mi se ispod očiju počele da pojavljuju "kesice" koje su baš ružne. Nažalost, sa upotrebom običnih okoloočnih krema nema nekih poboljšanja osim umanjenih bora. 
COLLISTAR hidro-gel, lagane teksture, ima "efekat leda" tj. skoro trenutno (nakon sat vremena od nanošenja) umanjuje nadutost oko očiju, a takođe i pozitivno deluje na tamne kolutove tako što ih čini skoro neprimetnim.
Da bih pojačala efekat gel držim u frižideru i nakon desetak dana korišćenja mogu da primetim da okoloočna regija izgleda dovoljno hidrirana (bore su neprimetne) dok su ranije "kesice" ispod očiju slabije izražene. 





PS. Gel ima i zanimljiv keramički aplikator koji olakšava nanošenje i pojačava delovanje.

URIAGE Water Sleeping Mask

Priznajem da sam neko vreme zapostavila blog zbog preokupacije drugim stvarima, ali...trudiću se da to ispravim. Danas želim da nešto kažem ...