недеља, 3. март 2019.

BIODERMA Hydrabio Perfecteur SPF 30

Čula sam mnogo lepih reči o Bioderminoj kremi Hydrabio Perfecteur i zainteresovala sam se jer je ona prvenstveno namenjena osetljivoj dehidriranoj koži a uz to ima i SPF 30 što je čini idealnom za sunčane dane koji dolaze.
 U kremi se od sastojaka izdvajaju patentirani biološki kompleks Aquagenium koji potstiče intenzivnu hidrataciju, vitamini E (antioksidans),  PP (jača otpornost kože) i B3 (umiruje kožu i utiče na umanjenje fleka), arginin za stimulisanje procesa obnove ćelija kože i salicilna kiselina za blagi piling i izjednačavanje tena.
Krema je lagane teksture. Ima blago sedefastu boju zbog prisustva pudera i svetlucavih čestica. Pored toga, sadrži i silikon (dimetikon) pa nije nimalo čudno što daje koži trenutnu blistavost a ten čini ujednačenim. Dobra je kao podloga za šminku ali takođe, može da se koristi i samostalno (bez pudera) i sasvim je dovoljna za sve nas koji nismo preterani ljubitelji šminkanja.
Pošto kremu upotrebljavam tek jednu sedmicu ne mogu mnogo da pričam o njenom dugoročnom delovanju na kožu. Trenutno, zadovoljna sam činjenicom da mi je koža dobro hidrirana i blistava. Naravno, bez ikakvih loših sporednih efekata korišćenja. 
Uz sve to, dobila sam i dosta pohvala za izgled - mnogi misle da "sijam" od sreće zbog nečeg što se dešava u mom životu, a ja...znam da je to uticaj kreme i ...ćutim.

URIAGE Water Sleeping Mask

Priznajem da sam neko vreme zapostavila blog zbog preokupacije drugim stvarima, ali...trudiću se da to ispravim. Danas želim da nešto kažem ...