уторак, 11. јун 2019.

L'OREAL Age Perfect Golden Age

Pre nego što počnem da pričam o kremi Golden Age moram da napomenem da nije kupljena u Srbiji već u grčkom fri-šopu. Radi se o proizvodu koji je namenjen starijim osobama, ali... kako ja volim da se dodatno negujem i unapred sprečim prerano starenje kože ova krema je prava stvar za mene. Ona u svom sastavu sadrži glicerin (hidrirajući uticaj), ulje iz biljke Lamnanthes Alba (antioksidativno dejstvo), ekstrakt božura (izbeljujuće delovanje) i kalcijum (za čvršću kožu).
Istina je da je krema namenjena starijoj populaciji čija je koža izgubila prirodnu otpornost, ružičastu boju i čvrstinu, ali... njena gusta tekstura prija mojoj suvoj koži koja je posle samo par dana upotrebe dovoljno hidrirana i izgleda svežije. Da li je uzrok tome stvarno delovanje kreme ili su u pitanju pigmenti koji pomažu da koža izgleda zdravo i sa prirodnom ružičastom bojom, ne znam. Ipak, jedno je sigurno - krema mi prija.
Hoće li moja koža u bliskoj budućnosti postati zaista čvršća utvrdiću kada potrošim kremu, ali ako ikada naiđem na nju kod nas u Srbiji sigurno ću je ponovo kupiti.
PS.Jedina zamerka je na činjenici da krema nema zaštitni faktor tako da nakon nje nanosim zaštitu tj.lagani fluid za sunčanje sa SPF 50.

URIAGE Water Sleeping Mask

Priznajem da sam neko vreme zapostavila blog zbog preokupacije drugim stvarima, ali...trudiću se da to ispravim. Danas želim da nešto kažem ...